Mijn naam is Martine Goeting. Ik woon met mijn man en vier kinderen in Huissen. waar ik ook mijn praktijk aan huis heb.  Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik een aantal jaren in de jeugdpsychiatrie gewerkt. Nadat mijn tweede zoon geboren werd, ben ik gestopt met werken, dit omdat mijn werk niet met dat van mijn man te combineren was. Als kind al had ik er last van dat niet ieder kind op een zelfde manier benaderd werd. Vanaf het moment dat mijn kinderen naar school gingen, werd mijn gevoel van toen alleen maar bevestigd. Kinderen die netjes mee lopen in de lijn van de verwachting zijn lieve en leuke kinderen. Kinderen die niet helemaal over een rechte lijn lopen, worden al snel als lastig ervaren. 

Mijn achtergrond als verpleegkundige en mijn persoonlijke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik de opleiding tot kinder- en jongerencoach ben gaan doen. Om nog dichter bij de kern van het probleem te komen heb ik mij  daarna gespecialiseerd  op kinderen die sociaal- en of emotioneel vastlopen op school of er helemaal niet meer het nut van inzien. Hiervoor zet ik naast individuele coaching ook de Kernvisie methode (vooral basisschool) en de training Ik leer leren (Voortgezet onderwijs) in. De rouw en verliesbegeleiding vind ik een hele belangrijk specialisatie in mijn praktijk. Rouw en verlies wordt nog steeds als heel eng gezien, terwijl het leren omgaan met de dood een hele belangrijke ontwikkeling is voor iedereen.

Ik wil keihard werken voor jullie zoon/dochter, als jullie dat ook willen. In mijn praktijk gaan we een driehoeksverhouding aan. Het kind, ik als coach EN jullie als ouders. Vanuit mijn motto 'Een kind heeft geen probleem maar iets te leren' zijn wij (coach en ouders) de belangrijke factor om samen met het kind tot een goed resultaat te komen. 

In mijn handelen ben ik open, eerlijk en direct wat confronterend kan overkomen. Dit doe ik niet om jullie te kwetsen, maar om jullie als ouders aan het denken te zetten. Juist door te sparren komen we samen tot de kern van het probleem, waardoor jullie kind de beste begeleiding krijgt.


Hartelijke groet Martine Goeting


Contactgegevens:

Naam: Martine Goeting

Adres: Bloemstraat 12, Huissen

Telefoon: 06-31588891

e-mail: info@kindercoachvindingrijk.nlIngeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer  68021178                                 

Aangesloten bij beroepsorganisatie Adiona                                         

 


www.ikleerleren.nl